Hugo Lloris dom fastställd

Världsmästaren dömd för rattfylla.

foto. bildbyrån

Som ni säkert redan var så åkte Hugo Lloris, Spurs och Frankrikes keeper fast för rattfylla i London för ett tag sen. Det var i en rutinkontroll som Hugo blev stoppad och den franske målvakten fick då genomgå ett alkholtest och enligt The Guardian hade Lloris dubbelt så mycket alkohol i blodet som den tillåtna nivån i England. Dessutom upptäckte polisen spya i bilen och Lloris fick hjälp ut ur fordonetOtroligt klantigt och oförsvarbart agerande givetvis.

Lloris själv gick ut i media efteråt och sade:
– Jag vill helhjärtat be om ursäkt till min familj, klubben, mina lagkamrater, managern och alla fans, sa Lloris i ett uttalande kvällen efter att han blivit frisläppt och tillade:

– Att köra onykter är totalt oacceptabelt, jag tar fullt ansvar för mitt agerande och det här är inte sättet jag vill vara på.

Nu är domen fastställd och det blir 50 000 pund, nästan 600 000 kronor (inga pengar för en Premier League keeper men men), och 20 månaders körförbud. Det blir domen för Hugo Lloris efter att han kört rattfull. Detta uppger Sky News.

Enligt The Guardian har Lloris erkänt sig skyldig och i dag hölls rättegången. Nu har domen också fallit och Lloris döms till 50 000 pund i böter och körförbud i 20 månader, uppger Sky News.

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*