Olsen kollen: Robin vs Sorrentino 2-2

SERIE-A

Det blev 2-2 för Robin Olsens Roma mot Stefano Sorrentinos Chievo under Söndagen. Ögongodis för alla målvakter då två fin fina målvaktstyper möttes. En tokladdad Robin Olsen mot en superstark 39-åring!

Om vi ska analysera målen som Robin släpper in så är han millimeter ifrån att göra en galen räddning på Chievos första mål. Han är där med fingertopparna med bollen är väldigt bra placerad. Så nära!
Mål nummerr 2 så gör ju Robin en mycket bra räddning då hans egna back nästan gör självmål men sen är det för dåligt försvarspel av Roma. Returen går ut till en Chievo anfallare som både får vända inne i boxen och sen skjuta emellan benen på Roma backen in i mål.
Inget Robin över huvudtaget kan lastas för. Detta var nog Robins bästa match i Serie-A hittills, trots Man of the Match senast mot Milan.
Synd att det inte blev 3 pinnar för Robins skull men i Chievo målet står en otroligt stark 39-åring. Stefano Sorrentino är tillbaka efter smällen han fick i premiären mot huvudet ifrån Ronaldo. Så som han spelade i den matchen fortsätter han med nu. Vilken form han är i Sorrentino!

Se alla höjdpunkter här.

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*