Roma kaptenen berömmer Olsen

OLSEN KOLLEN - SERIE-A -

Romas lagkapten Daniele De Rossi till Romabaserade tidningen Il Romanista:
– Folk pratar för mycket om vad han har gjort hittills, enligt mig har han aldrig gjort ett misstag. Kanske har någon annan gjort fel före ett mål, jag, (Kostas) Manolas, en mittfältare, eller så kunde vi ha slagit en bättre passning. Om han efter tre matcher kanske har gjort ett misstag – kanske, alltså – vid ett mål, då talar vi om någonting som är helt normalt. Eller snarare, kanske har han gjort färre misstag än alla andra, inklusive mig. Vad är det vi pratar om egentligen? säger De Rossi till tidningen enligt DN.

I Italien har Olsen bland annat fått kritik för sitt spel med fötterna och han har också beskrivits som osäker.
Men det köper inte De Rossi.
– Då säger man fel. Jag ser en målvakt som gör sitt, jag ser inga brister i målet. Fotot på kramen är ett normalt foto, det är ett foto från första matchen på säsongen, det har inte att göra med att han behövde försvaras. Olsen påminner mig om (Kevin) Strootman som när han kom verkligen ville lära sig italienska för han ville kunna prata med oss. Han är en bra kille, säger lagkaptenen.

Kommande matcher för Robin Olsen och De Rossis Roma: Roma möter idag Söndag Chievo på hemmaplan. På Onsdag väntar Real Madrid årets första Champions League match.

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*