Cajsa Andersson uttagen i landslaget

DAMALLSVENSKAN

Foto: Simon Eliasson / BILDBYRÅN

Toppstriden i damallsvenskan tätnar och Piteå IF är en vass kandidat till guldet. Under hela säsongen har Cajsa Andersson vaktat målet och gjort ett gäng starka insatser. Detta är något som inte har gått Peter Gerhardsson förbi och när landslagstruppen plockades ut i veckan inför nästa samling var det just Piteås Cajsa Andersson som tog platsen som tredje målvakt bredvid Rosengårds Zecira Musovic och Chelseas Hedvig Lindahl.

– Det är fantastiskt kul. Något jag kämpat för väldigt länge så det känns jätteroligt att nu få chansen, säger Cajsa till Målvaktskanalen.

I våras var det Jennifer Falk som plockades ut till A-landslaget för första gången, men nu är hon alltså utbytt mot Cajsa Andersson. Det är Cajsas första uttagning till A-landslaget och vi på målvaktskanalen vill gratulera henne till denna välförtjänta milstolpe.

PiteŒås mŒålvakt Cajsa Andersson under fotbollsmatchen i Damallsvenskan mellan PiteŒ och RosengŒrd den 16 juni 2018 i Kiruna.
Foto: Simon Eliasson / BILDBYRÅN

 

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*