Olsen kollen: Fd lagkamrater sänkte Olsens Roma

SERIE-A

OLSEN KOLLEN – 23 September:

Bologna – Roma 2-0
Stadio Renato Dall’Ara

***

Robin Olsens Roma ställdes under söndagen mot Lukasz Skorupskis Bologna. Skorupskis Bologna gick segrande ur matchen och tog säsongens första seger. Olsens Roma är nu enligt medier ett lag i kris. Efter 5 spelade matcher så ligger Roma på en 15e plats i ligan med bara 1 seger.

2 fd lagkamrater fanns med i Bologna. Från FCK tiden så fanns Frederico Santander i Bolognas anfall och det var också Santander som satte 2-0 målet på Robin. Fd MFF spelaren Mattias Svanberg spelade från start på Bolognas 5 manna mittfält.

La Gazzetta dello Sport skriver dagens efter:
”Kris i Roma: Di Francescos lag kollapsar i Bologna, alla i ritiro”. Efter förlusten isolerar sig truppen på klassiskt italiensk manér. Spelarbussen åkte efter matchen direkt till träningsanläggningen Trigoria. Gazzettan påpekar att tränare Di Francesco är i farozonen. Förstaval anses var Antonio Conte, med Paulo Sousa, Laurent Blanc och Vincenzo Montella som alternativ. Från själva matchen får Robin Olsen 5,5/10 i betyg. (text lånad av Fotbollskanalen som lånat av Gazzettan:)
HÖJDPUNKTER IFRÅN MATCHEN HÄR:

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*