Pär Hansson missar resten av säsongen

Superettan

foto: Bildbyrån

I den 93e minuten under söndagens match mot IK Frej gick Pär Hansson ut på ett inlägg men tappade balansen i luften och landade olyckligt på huvudet. Pär vred sig i smärtor men reste sig efter en stund och fullbordade matchen då det enbart återstod några sekunder av matchen. Efter en magnetröntgenundersökning står det klart att målvakten tvingas vila i 12 veckor.

– När Pär landade i slutet av matchen mot IK Frej i söndags ådrog han sig en skada på ett ledband i halsryggen som av säkerhetsskäl måste få läka. Detta innebär att han måste bära en halskrage i tolv veckor och med andra ord missa spel under resten av säsongen, säger läkare Harald Roos till hif.se.


Målvaktskanalen önskar Pär en snabb återhämtning!

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*