Längesen!

Hej på er!

Det är ett bra tag sen jag skrev här. Livet med jobb och familj tar tid. 🙂

Idag har vi match mot Frank Petterssons Jönköping Södra, En tuff match kan jag säga direkt. J södra är bra men ligger lite pyrt till i tabellen. Vi själva då! På dom 4 senaste matcherna har vi vunnit 3 och förlorat 1, man kan säga att vår form är stigande med tanke på att vi hade en enorm svacka på 11 matcher utan vinst! Men nu är vi tillbaka i gammalt gott slag!

Just det psykiska spelet i fotboll är sjukt intressant, när det funkar bra så går man ut i matcher med en killers inställning dvs man känner sig oslagbar och ska bara vinna matchen som ska spelas, men lika stark man känner sig när det går bra lika svag är man när det inte funkar som det ska, Man blir rädd och vill inte förlora. En sak jag har samlat på mig efter alla år jag spelat är att man i tidig ålder ska jobba med den mentala styrkan för det är den som kommer bli avgörande för en (speciellt målvaken då det är en utsatt position) i dom tunga perioderna av ens karriär. För det finns INGEN som inte går igenom en “svacka” i sin karriär om man är professionell fotbollsspelare!

Det va allt för denna gång!

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*