Wiland akut opererad

BAJEN KEEPERN MISSAR RESTEN AV SÄSONGEN

foto: bildbyrån

Hammarby slåss i toppen av allsvenskan och är just nu på andra plats i tabellen. Johan Wiland har vaktat Bajenmålet i stort sett hela säsongen hittills men nu missar han resten av säsongen på grund av en akut axeloperation. Bajens 37-åriga målvakt har drabbats av en infektion.

Johan Wiland har länge haft axelproblem. Under tisdagskvällen drabbades han av kraftiga smärtor i vänster axel och lades då in på sjukhus, meddelar Hammarby på sin hemsida. Nu har det visat sig att målvakten fått en infektion och därför opereras han akut under onsdagen.

Operationen innebär att 37-åringen missar de återstående fem omgångarna i årets allsvenska.

Foto: Bildbyrån / Wiland ser ut att lämna över målet till Benny Lekström dom sista 5 matcherna
– Johan har haft problem med sina axlar i flera år. I början av året gjordes en planerad operation i höger axel för att minska problemen och vi fick ett bra resultat. Dock har besvär i vänster axel uppstått som krävt åtgärder i samband med matcherna. Nu tvingas Johan genomgå en akut operation i vänster axel, och efter ingreppet är det viktigaste att Johan får lugn och ro så att axeln kan läka, så får vi ta sikte på nästa säsong, säger Hammarbys medicinskt ansvarige Mikael Klotz till klubbens hemsida.
I truppen finns även keeprarna Davor Blazevic och Benny Lekström. En av dessa herrarna kommer att få hoppa in i hetluften nu direkt efter landslagsuppehållet då Malmö FF väntar på bortaplan den 20 Oktober.
Målvaktskanalen hoppas att Wilands operation gått bra och att han snart är tillbaka!

SENASTE NYTT

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*