Leno njuter av tillvaron i Arsenal

Premier League

Arsenals nya keeper Berndt Leno berättar att han njuter av samarbetet och konkurrensen med erfarna Petr Cech.
Den Tyska målvakten gick i somras ifrån Bundesligan och Bayer Leverkusen till Premier League och Arsenal. Leno har fått sparsamt med speltid sen han kom till Arsenal men den senaste tiden så har det blivit mycket speltid då Cech har åkt på en skada.

Leno berättar att han njuter av konkurrensen med Cech som han känner att han lär sig mycket av.
– Jag gillar att jobba tillsammans med Petr, han har en stor personlighet och massor av erfarenhet och sen är han en riktigt bra kille. Berättar Leno till Arsenals hemsida.

Jag har också en del erfarenhet såklart men han har mycket mera, så jag lär mig mycket av honom. Det viktigaste är att vi har det roligt tillsammans och att vi pushar varandra framåt. Vi har en respektfull relation med varandra och jag tycket att vi har det riktigt kul på träningarna.

Tysken säger dock att hans målsättning är att han vill spela till sig förstaplatsen emellan stolparna.
– Jag vill spela och jag vill bevisa för tränaren att jag ska spela samt att jag bara vill förbättra mig hela tiden. Berättar Leno.

Leno berättar också om lagets ambitioner för säsongen.
Vi vill naturligtvis spela till oss en Champions League plats när säsongen är slut och vi hoppas att vi kan vinna en trofé i den processen, säger Leno.

Arsenal är just nu inne i ett sjukt stim, dom har vunnit dom senaste 9 matcherna och nu efter landslagsuppehållet väntar Leicester på hemmaplan. Sen är det dags för Champions League igen och bara tre dagar senare så väntar Sporting Lissabon på bortaplan. Matcher som Berndt Leno med all säkerhet kommer att få spela.

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*