Schmeichel avstängd: David Jensen ersätter

Nations League

Kasper Schmeichel drog på sig ett gult kort i bortamatchen mot Wales som gör att han nu är avstängd i den sista matchen i Nations League grupp 4.
Utrecht-målvakten David Jensen har blivit inkallad till måndagens match mot Irland som ersättare för Schmeichel.

I Danmarks trupp finns redan Frederik Rønnow (Eintracht Frankfurt) och Jesper Hansen (FC Midtjylland) och vem som kommer att få spela i måndagens match mot Irland återstår att se. Rønnow hade varit den naturliga ersättaren men han har inte fått någon speltid alls i Bundesliga sen Eintracht Frankfurt lånade in Kevin Trapp ifrån PSG. Jesper Hansen spelar varje vecka i Super Ligans topplag FC Midtjylland och David Jensen har dom senaste åren växt ut till en stor publik favorit i Utrecht sen han anslöt dit ifrån FC Nordsjälland i 2016. Faktum är att David Jensen och Jesper Hansen känner varandra sen gammalt då dom båda kamperade ihop i 2010 då dom båda spelade i Nordsjälland. Den gången var en ung David Jensen backup till Jesper Hansen. Nu träffas dom igen 8 år senare men i landsholdet !

26-årige Jensen har ännu ingen A-landskamp för Danmark men har spelat i samtliga ungdomslandslagen i Danmark.

SENASTE NYTT

Buffon använder drömmen om Champions League titeln som drivkraft.

Den levande legendaren Gianluigi Buffon stod i helgen Turinderby sin 648e Serie-A match och gick då om Paulo Maldinis gamla rekord med flest spelade matcher i Italiens högsta liga.  Den idag 42 åriga målvakten berättade [...]

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*