Robin Olsen tillbaka i målet men Real visade klassen

Champions League

Robin Olsen var tillbaka igen efter skadan som höll honom borta ifrån helgens förlustmatch mot Udinese. När lagen möttes senast, då den 19 September så vann Real med 3-0 och Robin Olsen blev trots resultatet hyllad efter matchen då han höll nere siffrorna med flera fina parader.
Igår kväll på Roms Olympia Stadion så var Real numret för stort för Roma och det var igen för små siffror då Real dominerade stort och Robin Olsen fick jobba i målet. Matchen slutade 2-0 till Real och inför den sista omgången så är både Real och Roma klara för avancemang då CSKA förlorade på hemmaplan i mot Viktoria Plzen.

Höjdpunkterna ifrån matchen i Rom.

Extra info: Keylor Navas är inte längre Reals val ens i CL. I början av säsongen bland annat då Real mötte just Roma och vann med 3-0 så spelade Navas. Courtois står nu också i Champions League och Kiko Casilla är på bänken nu då Navas har en liten skada som håller honom borta ifrån truppen. Vad som kommer att ske med den trefaldige Champions League keepers ifrån Costa Rica återstår att se. En flytt under något av dom kommande transferfönstren är att vänta för Navas.

Höjdpunkterna ifrån mötet den 19 September i Madrid.

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*