Fokus: Roman Bürki

Idag var det Ruhr Derby i Bundesliga. Schalke 04 mot Borussia Dortmund. Fährmann mot Bürki. Vinnare i duellen gick den 28 åriga Schweizaren som med sitt Dortmund gör en enastående säsong och leder ligan stort. Matchen slutade 2-1 till Dortmund som nu leder ligan stort.

Vi ger er tillsammans med YouTubes hjälp en inblick i Roman Bürkis Bundesliga karriär såhär långt. Se video nedan

SENASTE NYTT

Moncada’s blogg: Målvaktskris i Futsallandslaget? 

Andres Moncadas blogg 27 Okt 2019 __________________________ Hej Målvaktskanalen och bloggen, det var ett tag sen men nu är jag tillbaka med en allvarlig fråga: Är det målvaktskris i det svenska futsallandslaget? *** Häromdagen kunde [...]

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*