Robin Olsen vs Juve

SERIA-A

Såhär knappt 3 dagar innan Julafton så gästade Robin Olsens Roma Juventus Stadium i Turin och Robin stod för en enastående insats.

Efter en riktigt tung match mot Genoa senast så är Robin Olsen tillbaka som en av Serie-A:s bästa målvakter. Matchen mot Juve är briljant och det var som kommentatorerna sa i klippet här att det var Juve mot Robin Olsen långa stunder i matchen.
Hade exempelvis Alisson varit kvar i Roma och gjort en exakt likadan insats så hade hela världen hyllat honom men “bara” för att Robin inte är en lika stor stjärna runt om i fotbollsvärlden så är det inte lika många skriverier. Tyvärr innebar förlusten 0 poäng för Roma men ser man bara till Robins insats så borde hela Rom hylla honom.
Vi i Svensk media ska då passa på och hylla vår svenska keeper som gjorde en stormatch. Ronaldo med flera trodde inte det var sant några gånger i matchen.


Se klipp ifrån matchen här ovan.

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*