MVK – Ny skribent

Hejsan allesammans!

Jag heter Martin Andersson och är målvakts/assisterande tränare i Nybro IF som idag huserar i division 3 Sydöstra Götaland. Utöver den rollen driver jag även på Instagram Skandinaviens största folkbildningsprojekt för målvaktsträning – New Wave Goalkeeping.

Idag samlar vi 11 000 engagerade målvakter och målvaktstränare från 6 av världens 7 kontinenter. Där finner man konkreta övningar, inspiration och en hel del av den målvaktsfilosofin jag försöker praktisera.

Nu har jag även fått möjligheten att dela med mig av mina tankar här på MVK. Detta skall jag försöka förvalta så gott jag kan. Här kommer man finna en del kring målvaktsrollen, träning och allmänna funderingar kring målvaktvärlden i stort.

På återseende!

Martin Andersson
New Wave Goalkeeping

SENASTE NYTT

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*