De Gea nära förlängning

MAN UTD

Foto: Bildbyrån

Sommaren 2015 var David De Gea bara pappersstrul ifrån att lämna Manchester United för Real Madrid. Men istället förlängde de hans kontrakt. Nu kommer uppgifter om att en ny förlängning är nära och det med ett superkontrakt. 

Foto: Bildbyrån

Spanjoren kom till England 2011 från Atletico Madrid och har kommit att utvecklas till en av världens absolut bästa målvakter. Under flera säsonger har han räddat United flertalet gånger med spektakulära räddningar. Han har fått pris som säsongens spelare fyra gånger i United, flertalet gånger uttagen i årets lag i Premier League och lägg därtill ett par titlar med klubben.

De Geas nuvarande kontrakt går ut i sommar, men det finns en option på ett års förlängning. Enligt The Times är han nu påväg att skriva ett nytt kontrakt som är på flera år och som kommer göra honom till den bäst betalda spelaren i hela Premier League. Kontraktet ska vara på fem år och ge De Gea en veckolön på drygt 4,4 miljoner kronor.

/// DANNE

SENASTE NYTT

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*