Olsen Kollen: “Robin räddade 3 poäng åt Roma”

SERIE - A

Roma med Robin Olsen tillbaka emellan stolparna besegrade igår Bologna på Stadion Olimpico.
Dom 3 poängen satt långt inne!
Att Roma hade 0-0 i Paus var ett under. Robin var helt otrolig och räddade Roma kvar i matchen vid flera tillfällen. Många gånger till Robins frustration, Robin skällde ut sitt lag flera gånger. Med all rätt, vi har nog aldrig sett Robin visa så mycket känslor i en och samma match någon gång. Robin såg heltänd ut och var planens bästa spelare i den första halvleken och totalt även i hela matchen. Känslorna han visade var med all rätt då det var oförsvarbart dåligt försvarspel av Roma många gånger under hela matchen.

Som stora lag gör så kommer dom tillbaka och så blev det även denna gången. Om det mindre laget(I detta fallet Bologna) inte sätter sina chanser så blir dom tillslut straffade. Roma gjorde både 1-0 och 2-0 samtidigt som Robin fick fortsätta och rädda boll efter boll i målet. Matchen slutade 2-1 till Roma så Bologna tillslut fick in en boll i 84 min.

***
Robin har gjort flera fina matcher i Roma tröjan men frågan är om inte den igår mot Bologna är Robins bästa hittills!? I helt rätt läge också om man nu ser till den senaste månadens händelser. Men förlusten mot Fiorentina med 7-1 och skadan som gjorde att han missade en ligamatch och fick stå över första mötet med Porto i Champions League. Robin Olsen är tillbaka och visar att han är en av Serie-A absolut bästa målvakter!

SE HÖJDPUNKTERNA IFRÅN MATCHEN HÄR – Ni kan se att Robin hade mycket att göra, så mycket att alla räddningar inte ens är med på höjdpunkterna.

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*