Jag är stolt över att få kalla mig en Sirius spelare

Johns Blogg 
15 Mars 2019

Hej Målvaktskanalen och bloggen, John här ifrån ett litet hotellrum Uppsala.
Utanför fönstret är det inte någon bländande sol, det är istället en motorväg och det är grått och dimmigt. Härligt.

Jag har lämnat Cypern för spel i Sirius och det kom väldigt oväntat till mig men när jag väl insåg vilken stor chans och möjlighet detta är för mig så kunde jag inte säga nej.

Jag känner en stor stolthet och jag är väldigt glad över denna möjligheten jag har fått. 

Jag har varit borta ifrån Allsvenskan i ca 2 år och jag har fått uppleva väldigt mycket under 2 år. Jag har fått uppleva 3 olika länder och 4 olika lag i 2 olika kontinenter!
Jag har fått vänner för livet och enorma erfarenheter ifrån fotbollsplanen men också utanförplanen, livserfarenheter.

När denna möjligheten presenterades för mig att redan nu återkomma till Allsvenskan så var jag intresserad direkt, men det var många frågetecken då jag hade kontrakt på Cypern och det var ont om tid.

Men det gick att lösa alla frågetecken efter mycket om och men, jag bröt mitt avtal under Torsdag förmiddag och idag Fredag är jag på plats i Uppsala. Snabba ryck.

Jag gör detta enbart för utmaningen och det som lockar mig är det att få vara en del av ett lag igen, att få komma till Sverige och Allsvenskan och Sirius som lag och Uppsala som stad kändes mycket intressant.
Jag sa upp mitt avtal på Cypern för att får till denna övergången men jag ville detta så mycket och denna möjligheten är mer värt än dom sista slantarna jag hade kvar på Cypern.

Jag är otroligt motiverad och jag kan inte beskriva hur stolt jag är över denna möjligheten. Nu är det såklart upp till mig att prestera men den pressen har jag levt med sen år 2000 då jag för första gången jag ingick i en trupp på elitnivå.

Jag är redo, jag är här och jag ser fram emot Allsvenskan 2019 !

Kom igen Sirius.

 

///JOHN

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*