Zidane: Jag vill att Keylor ska känna sig viktig

La Liga

180622 Goalkeeper Keylor Navas of Costa Rica prior the FIFA World Cup group stage match between Brazil and Costa Rica on June 22, 2018 in Sankt Petersburg. Photo: Petter Arvidson / BILDBYRÅN / kod PA / 92075

Zidane var igår tillbaka som huvudtränare för Real Madrid och han hade valt Keylor Navas i målet istället för Courtois, och det var av en anledning som Zidane tog det beslutet.

– Jag gillar såklart Courtois, han är en fantastisk målvakt men jag vill att Keylor ska känna sig viktig. Jag vill inte glömma det som Keylor har gjort för Real, säger Zidane till Spansk Media efter matchen.

– Det är en god känsla nu efteråt. Vi gick för segern och vi fick den. Vi startade inte matchen så bra men vi hade tålamod och blev bättre i slutet av den första halvleken, så jag är glad, säger Zidane.

 

Keylor Navas gjorde en mycket bra match och är väldigt omtyckt på Bernabeu och han lyckades hålla nollan, det var första gången på 9 matcher som Real höll nollan. Såhär dagen efter så känner man av vibbarna att Keylor är en omtyckt spelare av både fansen och lagkamraterna. Bland annat så la Sergio Ramos upp en bild på sig och Keylor efter matchen. Där han skrev ordet “vi” flera gånger. Syftade han på laget eller på sig själv och Keylor är frågan?
Vi kommer att kämpa till slutet för skölden(dvs för La Liga titeln), vi kommer att köpa för den här tröjan och för våra fans”
Man kan givetvis tolka det instagraminlägget som man vill men bilden är på Sergio och Keylor och ordet “vi” återkommer flera gånger, så vi(MVK) tolkar det som att Ramos var riktigt glad över att Keylor var tillbaka emellan stolparna.

I och med segern så är Keylor och Zidanes Real Madrid på tredje plats i LaLiga med 9 poäng efter Barcelona på förstaplatsen, Barca har en match mer spelad än rivalerna från Barcelona.

/// JOHN

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*