Casillas förlänger med Porto

CASILLAS

Den spanska legenden och evigt unga målvakten Iker Casillas har skrivit på ett nytt kontrakt med FC Porto. Casillas och Porto är överens om ännu en säsong tillsammans. Iker Casillas har hunnit med att fylla 37 år men den rutinerade keepern vill inte avsluta karriären än. Det nya avtalet gäller fram till juni 2020. Det blir Iker Casillas fjärde säsong med Porto efter att han anslöt ifrån Real Madrid i 2015. Casillas har spelat 149 matcher för Porto sen 2015.

För Casillas och Porto så väntar en spännande vår med Kvartsfinalspel mot Liverpool med start den 4 April. Casillas kommenterar lottningen :
“We have a huge respect for Liverpool and every other club involved in the Champions League. But I believe the other teams also respect Porto. They should know we have top players capable of facing any other side.”


Info : Iker Casillas
510 matcher med Real Madrid
167 landskamper med Spanien
149 matcher med FC Porto
Flest matcher i Champions League av alla spelare.
2 EM Guld
1 VM Guld

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*