Hannes Halldorsson bryter avtalet i Azerbaijan och flyttar hem

Hannes Halldorsson

foto: bildbyrån

Den Isländska landslagsmålvakten Hannes Halldorsson har brutit sitt avtal med Qarabag och är klar för dom Isländska mästarna Valur.

* * *

Det blev bara lite mer än ett halvår i Qarabag för Hannes Halldorsson som nu flyttar hem till Island.
Den 34-årige landslagsmålvakten har skrivit under ett fyra årigt kontrakt med Valur och han har tidigare representerat Fram och KR på Island, två Reykjavik klubbar. Hannes har också spelar för Norska Brann och Bodø/Glint under två korta perioder samt NAC i den Holländska ligan. Men det är åren på klubblagsnivå i Randers i den danska ligan som nog är Hannes bästa tid om man ska se på klubblagsnivå.
Hannes Halldorsson en levende legend efter alla hans fenomenala insatser för det Isländska landslaget i både EM och VM slutspel samt alla lyckade kvalspel
.
Det var just efter sommarens VM i Ryssland som Hannes fick chansen att flytta till Qarabag i Azerbaijan där han fick spelat åtta matcher innan han och klubben gemensamt upphävt avtalet.

Det blir ett stort lyft för Valur som klubb med också för hela den Isländska ligan att får hem sin målvaktshjälte. Det är bara att önska Hannes Halldorsson all lycka till.

Här kommer en fin video med glimtar ifrån Hannes fantastiska landslagskarriär:

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*