Jan Oblak har skrivit på

Nu är det klart, Jan Oblak har skrivit på ett nytt kontrakt med Atletico Madrid !
Atletico Madrid meddelar idag att klubben har förlängt avtalet med Jan Oblak till sommaren 2023. Hans gamla avtal gick ut 2021 och Oblaks enorma framfart i Atletico har gjort att ryktena har varit många kring målvakten.

Förra sommaren var Chelsea ute efter honom och det har ryktats mycket kring PSG för Oblak som ersättare till Buffon men nu blir han kvar om ingen då betalar utköpningsklausulen som ska finnas i avtalet. Den gamla klausulen låg på 1 miljard, vad den ligger på nu det har vi inte än fått någon info angående.

Den 26-årige Slovenske målvakten som kom till Atletico 2014 ifrån Benfica har utvecklats till en av världens absolut bästa på sin position och det har varit en lång följetång i medierna om Oblak vara eller icke vara i Atletico.

Oblak har spelat 203 matcher för klubben och har hålla nollan 115 gånger!

///JOHN

SENASTE NYTT

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*