Instagramkontot ligger nere

Hej Alla Målvaktsvänner!

Vi vill informera er om att vårt instagramkonto, Målvaktskanalen har blivit nedstänkt av Facebook/Instagram.

Vi som tusentals andra instagramkonton där ute lägger upp videos på räddningar osv och vi har tydligen lagt upp några videos som vi inte haft rättigheterna till. Såklart slarvigt men också helt omöjligt att veta som en glad amatör, som vi ändå är.

Vi jobbar på att få svar av facebook/instagram men det är inte lätt att komma ikontakt med dom. Vi hoppas få tillbaka vårt instagramkonto. Vi får helt enkelt se om det kommer tillbaka. Vi hoppas det då vi hela tiden har växt och vi ser att intresset är stort för en nyhetskanal och samlingsplats för alla oss keepers på instagram är stort.

Vill ni så hjälp oss nära och tryck på Instagram och facebook, maila dom , skriv till dom att öppna Målvaktskanalen igen 🙂

Men nu vet ni varför du inte kan hitta Målvaktskanalen på Instagram, vi har blivit nedslängda. Tyvärr mycket tråkigt då många timmar ligger bakom det kontot….och det sista vi vill vara är olagliga såklart.

#MVK

 

Ha nu en glad Påsk alla! VH John Alvbåge, MVK grundare.

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*