James Milner om Mignolet: Den bästa attityden jag sett i hela mitt liv.

1foto Bildbyrån

Målvaktskanalen vill lyfta fram Liverpools andrakeeper Belgaren Simon Mignolet som inte fått spela en enda Premier League match under pågående säsong pga Alisson Beckers intågande i klubben.
Man kan reagera på olika sätt som målvakt om man blir satt på avbytare bänken. Det finns dom spelarna som ger upp och börjar sprida negativ energi och så finns det dom målvakterna som biter ihop och börjar träna ännu hårdare och agerar professionellt. Dom som ger upp blir inte långvariga inom professionell fotboll men dom som krigar på och inte ger upp kommer att ha en otrolig nytta av allt det hårda arbetet dom gör i skymundan.

Simon Mignolet är bevisligen en målvakt som med sin professionella inställning agerar exceptionellt bra som andrakeeper i Liverpool. Det var nämligen så att i förra veckan så blev James Milner intervjuad av Liverpools hemsida där han tog upp Mignolets inställning och berättade att Mignolet är väldigt viktig för truppen och laget trots det att han är på avbytarbänken.

– Vi har kvalitetsspelare på alla positioner i hela truppen, även dom som inte ens är med i truppen på matcherna. En spelare vi inte har pratat om så mycket denna säsongen är Simon Mignolet. Hans uppförande på träningsplanen är otrolig, han har den bästa attityden som jag har sett i hela mitt liv,säger Milner till klubbens hemsida.

– Varje dag lyfter han upp sig själv, Alisson och resten av killarna för att förbereda sig. Ingen talar om honom i media eftersom att han inte spelar men han har varit viktig för oss denna säsongen. Det är det precis det som man behöver i en spelartrupp nämligen starka personligheter.

– Även om man inte spelar så mycket som man själv önska och vill så är det så är det viktigt med en stark personlighet och vi i Liverpool har det i vårt omklädningsrum.

 

 

Stora ord ifrån den så rutinerade James Milner!
Respekt till James för att lyfta fram Mignolet och stor respekt till Mignolet som lyckats göra ett så stort avtryck på sina lagkamrater trots att han inte spelar. Det är så det skall vara på alla nivåer. Blir det så att du själv bli satt på en avbytarbänk, ge inte upp då. Skyll inte på någon annan, du ska då börja träna så pass hårt och så bra så att tränaren tillslut blir tvungen att spela dig. Ta efter Mignolet och agera professionellt och då kommer du att påverka din omgivning och driva laget framåt trots att du inte spelar.


 

/// JOHN

 

 

SENASTE NYTT

Buffon använder drömmen om Champions League titeln som drivkraft.

Den levande legendaren Gianluigi Buffon stod i helgen Turinderby sin 648e Serie-A match och gick då om Paulo Maldinis gamla rekord med flest spelade matcher i Italiens högsta liga.  Den idag 42 åriga målvakten berättade [...]

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*