Kasper Schmeichel hyllar Ederson: Han har en otroligt modig spelstil

Kasper Schmeichel står ikväll i fokus då han hans Leicester möter guldjagande Manchester City i en otroligt viktig match om ligatiteln. Kaspers Leicester tar emot Edersons Manchester City i den näst sista omgången av Premier League och Kasper är mäkta imponerad av den 25åriga Brassen som vaktar Manchester Citys mål.

* * * * *

– Det sättet han spelar på är så modigt. Att han vågar spela på det sättet är verkligen modigt och det betyder att City kan spela med en väldigt hög press, säger Kasper till Sky Sports.

– City pressar alla lag våldsamt högt bara för att dom också vet att Ederson finns där bakom och samlar upp alla bollar som blir för långa in bakom deras backlinje.

– Det modet gör att han vågar hitta en hög utgångsställning som också innebär att minsta lilla fel kan kosta laget dyrt. Det är riktigt målvaktsarbete för mig när man vågar spela så och det är härligt att se, säger Kasper

– Han (Ederson) har varit den bästa målvakten i Premier League under en lång period nu, avslutar Kasper.

Håller du med Kasper Schmeichel? Har Ederson varit säsongen bästa målvakt i Premier League?
Om Ederson kommer att vinna sitt andra raka Premier League guld det får vi snart veta då det bara återstår två matcher för Edersons Manchester City. Kampen om guldet emellan dom båda Brasilianska målvakterna Alisson (Liverpool) och Ederson kommer att pågå in i den allra sista omgången. Kan det bli mer spännande?

Här kan ni se en intressanta videos om just det Kasper talar om.
/// JOHN

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*