Lloris Tottenham till final efter en otrolig vändning

foto: bildbyrån

Årets Champions League kommer att gå till historien som den mest otroliga årgången hittills. Den ena otroliga comebacken efter den andra får vi fotbollsälskare uppleva.
Denna gången var det Tottenhams tur att vända underläge mot AJAX och nu får han uppleva sin allra första Champions League final den 32 åriga VM guldmedaljören Hugo Lloris.

***

Spurs låg under mot Andre Onanas AJAX med 1-0 innan kvällens match i Amsterdam och när AJAX gjorde 2-0 bakom Lloris i den 35e minuten så såg det verkligen ut som att det var avgjort. Men i den andra halvleken så kom Spurs ut som ett helt nytt lag och den mirakulösa vändningen fullbordades i matchens allra sista minut av tilläggstiden!

Det var en väldigt bra målvaktsmatch där Andre Onana visade extrema kvalitéer och Hugo Lloris gjorde det han gör allra bäst, nämligen stora spektakulära räddningar.

Lloris sa innan matchen till UEFA.com att han har stor respekt för holländarna i AJAX.

– AJAX visade redan mot Real Madrid, Bayern Munchen och Juventus att dom har stora kvalitéer, sa Lloris till UEFA.com

– Dom har potential att bli fantastiska spelare i framtiden. Vi har mött Holland med Frankrike och där har vi sett kvaliteten. 

– Den här Holländska generationen har en massiv potential så det är inte en överraskning att AJAX är på denna nivån, sa Lloris.

Nu är han i final den gode Hugo Lloris ! Den 1 Juni möts dom båda Premier League klubbarna Tottenham och Liverpool. Vilken målvakt tror du får lyfta årets Champions League pokal?

 

 

/// JOHN

SENASTE NYTT

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*