Buffon erbjuden ett nytt kontrakt i PSG

P S G

080617 Fotboll, EM 2008, Italien: Gianluigi Buffon, målvakt, jubel. © Bildbyrån - Cop 4 SWEDEN ONLY

Han har hunnit att bli 41 år VM-guld medaljören ifrån 2006, Gianluigi Buffon.
Buffon berättar idag för Sky Uno att han har blivit erbjuden ännu ett år i PSG.

***

Gigi Buffon sa följande idag:

– Klubben har erbjudit mig en förlängning och det gör mig mycket glad.

– Nu ska vi träffas inom de närmsta dagarna för att se på projektet om vi båda önska att fortsätta tillsammans. 

– Jag är mycket glad över att vara i Paris. Jag har fått möjligheten att som 41åring få nya erfarenheter och det njuter jag verkligen utav.

– Jag kom hit för att utmana mig själv som spelare och som person och jag har hittat vad jag letade efter.

Denna säsongen har Buffon spelat 16 ligamatcher för PSG och han var med om att vinna samtliga utav dom. Hur det blir nästa säsong återstår det att se, det låter som att Buffon kan tänka sig att fortsätta om PSG’s “projekt” som han uttrycker det ser intressant ut. Dvs kommer PSG göra ännu en satsning för den där Champions League pokalen som han så gärna vill ha den gode Buffon. Det låter som att det är så hans tankar går men vi kan såklart inte veta, bara spekulera.
Att han håller så pass god kvalité än, som 41 åring är inget annat än respekt, en helt fantastisk idrottsman är han Gigi Buffon.

///JOHN

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*