Cillessen till United?

Silly Season

Foto: Bildbyrån

Transferkarusellerna är nu igång igen och det lär bli en het sommar bland målvakterna. En som kan flytta och byta klubb är holländske Jasper Cillessen. 30:åringen kom till FC Barcelona 2016 och har tillbringat de mesta av matcherna på bänken. Marc-Andre ter Stegen har varit förstemålvakt och är svårpetad, då han utvecklats till en av de absolut bästa i världen.

Cillessen suktar nu efter speltid och ser om sina alternativ. Portugisiska A Bola rapporterade om att Benfica var intresserad av hans tjänster. Nu kommer Daily Record med uppgifter om att även Manchester United ska vara villiga att köpa målvakten.

Cillessen är en stabil målvakt och alldeles för bra för att sitta på bänken vecka in och vecka ut, det har han bevisat när han har spelat. United har inget behov av en ny målvakt då de har David De Gea, men problemet är att spanjoren bara har ett år kvar på kontraktet vilket kan påverka huruvida United agerar. Vågar de chansa att behålla honom och ifall han inte förlänger då lämnar De Gea gratis. Eller säljer man honom i sommar och tar bra betalt?

Ryktena har bara börjat och det är långt kvar av sommaren…

 

// Daniel

SENASTE NYTT

Schalkes Alex Nübel: Från “striker-keeper” till Neuers arvtagare

Schalkes 23-åriga målvakt Alexander Nübel var ursprungligen utespelare och inte målvakt. Nübel var ända fram till 15 års ålder en riktigt duktig forward i Paderborn och han tyckte inte alls det var så roligt att [...]

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*