Cillessen till United?

Silly Season

Foto: Bildbyrån

Transferkarusellerna är nu igång igen och det lär bli en het sommar bland målvakterna. En som kan flytta och byta klubb är holländske Jasper Cillessen. 30:åringen kom till FC Barcelona 2016 och har tillbringat de mesta av matcherna på bänken. Marc-Andre ter Stegen har varit förstemålvakt och är svårpetad, då han utvecklats till en av de absolut bästa i världen.

Cillessen suktar nu efter speltid och ser om sina alternativ. Portugisiska A Bola rapporterade om att Benfica var intresserad av hans tjänster. Nu kommer Daily Record med uppgifter om att även Manchester United ska vara villiga att köpa målvakten.

Cillessen är en stabil målvakt och alldeles för bra för att sitta på bänken vecka in och vecka ut, det har han bevisat när han har spelat. United har inget behov av en ny målvakt då de har David De Gea, men problemet är att spanjoren bara har ett år kvar på kontraktet vilket kan påverka huruvida United agerar. Vågar de chansa att behålla honom och ifall han inte förlänger då lämnar De Gea gratis. Eller säljer man honom i sommar och tar bra betalt?

Ryktena har bara börjat och det är långt kvar av sommaren…

 

// Daniel

SENASTE NYTT

Buffon använder drömmen om Champions League titeln som drivkraft.

Den levande legendaren Gianluigi Buffon stod i helgen Turinderby sin 648e Serie-A match och gick då om Paulo Maldinis gamla rekord med flest spelade matcher i Italiens högsta liga.  Den idag 42 åriga målvakten berättade [...]

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*