Video: Alyssa Naeher

DAM VM - USA - YOUTUBE VIDEO

170608 USA:s målvakt Alyssa Naeher under träningslandskampen i fotboll mellan Sverige och USA den 8 juni 2017 i Göteborg. Foto: Carl Sandin / BILDBYRÅN / Kod CS / 57999_133

Vi vet att hon är en av världens absolut bästa målvakter, USAs Alyssa Naeher men vem är hon utanför planen. USAs fotbollsförbund har på alla sina spelare släppt små historier som alla spelare delar och här har ni Alyssas historia om hennes familj och hur viktig den är för henne. Helt klart sevärt.

SENASTE NYTT

Schalkes Alex Nübel: Från “striker-keeper” till Neuers arvtagare

Schalkes 23-åriga målvakt Alexander Nübel var ursprungligen utespelare och inte målvakt. Nübel var ända fram till 15 års ålder en riktigt duktig forward i Paderborn och han tyckte inte alls det var så roligt att [...]

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*