Claudio Bravo stor hjälte i sin comeback och vill pressa Ederson den kommande säsongen

Manchester Citys Chilenska stjärnkeeper fick hela förra säsongen förstörd pga en skada på hälsenan. Nu nästan exakt ett år senare så var han tillbaka i målet för Man City i Community Shield finalen mot Liverpool och vilken insats han gjorde. Matchen slutade 0-0 och det gick till straffar där Bravo blev stor hjälte och utsågs till Man of the Match.
Bravo har hunnit bli 36 år och nu är han tillbaka i full träning och vinnarskallen Bravo vill verkligen kämpa hårt den kommande säsongen och försöka pressa Ederson så gott han kan i både träning och match. Bravo vill tillbaka i Manchester Citys mål även i Premier League men han vet att det blir en svår uppgift.

***

– Jag vill vara här i City för laget oavsett om det är på eller utanför planen som blir min roll. Jag vill bidra till laget. Jag älskar tuff konkurrens och jag ställer alltid stora krav på mig själv, säger Bravo till SkySports

– Ederson har varit fantastisk sen han kom till klubben men han vet också att jag är där precis bakom honom och pressar. Jag vill spela men jag vet min roll om jag inte kommer att få spela. Jag kommer att stötta och hjälpa och ge han råd.

– Men jag kommer aldrig att gå miste om min stora “konkurrensen”, jag är alltid motiverad till att träna och spela matcher för att vinna stora turneringar. Jag vill alltid vara med och bidra, säger Bravo till SkySports inför den kommande Premier League säsongen.

***

Claudio Bravo har spelat 44 matcher för Manchester City sen han kom till klubben ifrån Barcelona i 2016.

SENASTE NYTT

Schalkes Alex Nübel: Från “striker-keeper” till Neuers arvtagare

Schalkes 23-åriga målvakt Alexander Nübel var ursprungligen utespelare och inte målvakt. Nübel var ända fram till 15 års ålder en riktigt duktig forward i Paderborn och han tyckte inte alls det var så roligt att [...]

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*