En oviss framtid skapar energi

15 Dec 2019
Johns Blogg
_____________

Hej igen och visst var det ett tag sen. 
Det ska egentligen inte vara så att det tar tid emellan blogginlägg och artiklar här på MVK men jag måste försvara mig själv och sajten lite här när jag säger det att jag till 99% har skött sajten på egen hand under 2019 och det har helt enkelt blivit så att jag inte haft så mycket tid trots att jag både vill och önskar att göra mer. Men det kommer mer! Tro mig 🙂 

Men sajten lever och den lockar läsare. Det är väldigt roligt och statistiken man kan läsa är att vi haft flera tusen besök under året. Tack till alla er läsare och det bevisar bara det jag hela tiden vetat om, dvs det att intresset är stort där ute för en sajt bara för oss målvakter.

Det är det vi är och det Målvaktskanalen ska vara! 110% för och av målvakter.
Utvecklingspotentialen är givetvis enorm och ambitionen är gigantisk. Viljan är att skapa det levande “målvaktscommunityt” jag/vi alltid drömt om och det kommer att bli verklighet i framtiden.

Vi ska ha en fungerande webshop med målvaktsprylar (nördmerch) och en levande youtubekanal och en mer levande instagram och en målvaktsskola online och mycket annat. Allt kommer att skapas men det tar tid och när jag själv är aktiv så är den omöjligt att helt leva ut här på sajten som jag vill. Ni förstår kanske själva att jag inte kan sitta och diskutera och bedöma målvakter när jag själv är aktiv, det blir helt fel. Men den tiden kommer 🙂

***

Om jag byter ämne lite och både blickar bakåt och framåt så är jag just nu inne i ett vacuum rent fotbollsmässigt. Jag har viljan och ambitionen att spela vidare men jag vet inte om jag kommer att göra det. Året som varit blev såhär i efterhand inte alls vad jag trodde och var önskade. Det är klart jag önskar att man kunde åka tillbaka i tiden till den där helt onödigt träningen dagen före premiären mot Kalmar när jag skadade min arm. Hade jag inte fått den skadan så hade troligtvis mitt år sett helt annorlunda ut. Men det går inte att älta det. Jag väljer istället att se tillbaka på året med andra glasögon på 🙂 Jag har fått flera nya vänner och fått träffa många nya människor vilket är riktigt roligt. Jag kan bara önska alla i Sirius ett stort lycka till i framtiden.

Ovissheten kring min fortsatta målvaktskarriär skapar ändå energi och min hjärna fullkomligt fylls av nya idéer kring allt möjligt. Det är superkul och jag personligen måste bara sätta mig ner och försöka strukturera allt om och kring mig. Men det är klart det hade varit lättare att göra det om jag hade haft en aning om vad jag skulle spela kommande säsong.

***

Jag har många olika artiklar på gång på sajten bland annat ett fokus på Nuno Espirito Santo som är Wolverhamptons så framgångsrika tränare. En tränare som är fd målvakt, jag tycker det skulle vara intressant att ta reda på mer om denna personen och andra framgångsrika och mindre framgångsrika målvakter som blivit tränare. Där har vi en artikel som är på ingång och jag vill också skriva om WestHams 33åriga målvakt David Martin som nyligen gjorde en emotionell Premier League debut. Han är ett levande bevis att det aldrig är för sent och att hårt jobb verkligen lönar sig.
Sen har jag podcasten som haft ett uppehåll på snart ett helt år! Otroligt egentligen men det har helt enkelt inte varit fokus när jag själv haft all fokus på att kämpa på i Sirius. Men nu är fokus igen på podcasten och jag har flera krokar ute och flera spännande gäster på väg in i podden men det ska också bli av och man ska kunna organisera allt. Men podcasten lever och jag hoppas att vi snart kan släppa ett nytt avsnitt.

***

Vi hörs av gott folk!

Hörs vi inte innan så God Jul och gott nytt år på er alla!

 

/John

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*