Casillas avslutar karriären och ställer upp i Presidentval !

IKER CASILLAS

foto: bildbyrån

Iker Casillas en levande legend avslutar nu sin skriva fotbollskarriär. En av fotbollsvärlden absolut största genom alla tider, kanske den största?!
Han har vunnit allt man kan vinna som Champions League, EM, VM och Ligaguld och allt som kapten för sina klubb och landslag. Sen en tid tillbaka så har ett hjärtproblem (ådrog sig en hjärtinfarkt 2019) gjort att han fått ta en ofrivillig paus ifrån fotbollen och han har försökt kämpa sig tillbaka i Portos mål men nu är då beslutet tagit och karriären som fotbollsmålvakt över.

Nästan samtidigt som nyheten kommer ut att han ska avsluta sin aktiva karriär som skriver Casillas själv på sina sociala medier att han kommer att ställa upp i Presidentvalet i det Spanska fotbollsförbundet.

“Jag kommer att kandidera till presidentposten i RFEF när det är dags för val, Tillsammans ska vi göra vårt landslag bäst i världen” Skriver Iker Casillas på sina sociala medier.

167 landskamper blev det för Iker Casillas som spelare i det Spanska Landslaget. Det återstår nu och se om det blir fler landskamper och mästerskap som ordförande för hela det Spanska Fotbollsförbundet!

/JOHN

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*