Påsklovscamp på Kongevi IP

PÅSKLOVSCAMP

Alvbåge & Wahlunds målvaktscamp – Målvaktsträning på riktigt! 

* * *

Är du fotbollsmålvakt och känner att du vill ta din kunskap till nästa nivå? Och att du vill börja den kommande fotbollssäsongen på bästa möjliga sätt?

Då är denna Påsklovscamp helt rätt för dig!

Ett perfekt tillfälle att utveckla dina kunskaper som målvakt under påsklovet. Här kommer det praktiska blandas med teori med två utav Sveriges störst målvaktsentusiaster.

Upplägg och innehåll 

Vi kommer köra denna camp på fantastiska Kongevi IP hos IK Kongahälla som står som värd för detta unika utvecklingstillfälle. Detta kommer äga rum under två dagar – onsdag och torsdag, 8-9 April. Vecka 15 på påsklovet. Båda dagarna börjar vid klockan 10 och slutar vid klockan 15.

Schema för båda dagarna

10.00 – Introduktion/ teori

10.30 – Träning 

12.00 – lunch

12.30 – Teori

13.15 – Träning

14.45 – Summering

I träningen och teorin kommer vi beröra grunderna/ teknik, anfallsspelet och försvarsspelet som är förankrat i erfarenheten och forskningen. Det vill säga den bästa kombinationen!

Vi som håller i Påskslovscampen:

John Alvbåge

John Alvbåge har med sina 19 år på högsta nivå och över 300 allsvenska matcher i bagaget samt landslagsspel ifrån alla olika nivåer, samlat på sig en gedigen erfarenhet ifrån ett spelarperspektiv. Erfarenhet han nu vill ge tillbaka till målvakter som vill utvecklas och som står i början av sin karriär.

Johan Wahlund  

Johan Wahlund har med sina 11 år som tränare. Fotbollsutbildningar och universitetsstudier inom idrottsvetenskap samlat på sig kunskap han vill förmedla till framtidens fotbollsspelare. Han ser målvakten som en av de viktigare positionerna på plan! Och med sitt brinnande engagemang vill han utveckla moderna målvakter utifrån han eller hennes förutsättningar. 

Kostnad, anmälan & betalning 

Kostnad: 1150:- 

Vad ingår?

  • 4 träningar
  • 4 Teoripass
  • 2 Luncher + frukt 
  • 1 T-shirt
  • Tränare och träningar av hög kvalité 

Anmälan – begränsat antal platser!

Anmälan görs till malvaktskanalen@gmail.com

Vid frågor så kan ni alltid ringa John på nr : 0739126111

Om platser finns kvar kommer du få ett svar från oss som innehåller en 4-sifrig kod (kundnr) som du använder vid betalningen. Samt ett formulär du behöver fylla i med t.ex. tröjstorlek, allergi m.m

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*