André Onana: Jag känner mig redo för nästa steg

Ajax André Onana har under en tid varit en av Europas hetaste målvakter och det stora internationella genombrottet kom för exakt ett år sen då Ajax chockade Europa med sin fantastiska spel i Champions League där man snöpligt förlorade mot Tottenham i semifinalen.
Sen det genombrottet på den allra största scenen så har Onanas varit ryktenas man vid varje transferfönster och veckans snackis den senaste tiden har helt klart varit Ajax André Onana’s uttalande i media att han ”känner sig redo för nästa steg i karriären”.

Den redan så heta målvakten på transfermarknaden är nu stekhet efter detta uttalandet och nu är ryktena och spekulationerna igång igen på nytt.
Ajax ska ha satt en prislapp på 35 miljoner pund, ca 430 miljoner kronor sin målvakt. Det hindrar inte storklubbarna ifrån att ändå visa intresse. Hetaste ryktet är Chelsea som tvekar kring sin målvakt Kepa Arrizabalga som blev världens dyraste målvakt genom alla tider då han såldes till Chelsea i 2018.
Chelsea är som sagt inte den enda klubben, PSG har också visat intresse och även Barcelona där Onana spelade som ung då han tillhörde Barcas akademi.
Onana funderar också över ett annat alternativ och det är att casha in ordentligt. Dvs spela ut sitt kontrakt med Ajax på två år och sen gå gratis. Ajax själva säger att inga klubbar har hört av sig till dom ang Onana.
Som ni hör så är 24åringen ifrån Kamerun världens kanske hetaste keeper i dessa tider. Vad som händer det kan vi bara avvakta och se.

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*