Veckans Podcastavsnitt : “pokémonträning, sågen och psykologen”

podcast


I Veckans avsnitt av Målvaktskanalenspodcast så talar Alvbåge & Wahlund om Hoffenheims pokémonträning och John hyllar lite oväntat en levande legend och det får duon osökt att komma in på ett så stort och viktigt ämne som idrottspsykologi. Det snackas om Bundesligastarten och om Bayerns guldryck och mycket annat i avsnitt 24.

SENASTE NYTT

Nytt podcastavsnitt ute nu ! Avsnitt 32

Målvaktskanalen Podcast är tillbaka och vi snackar återigen om dagsaktuella målvaktsbaserade ämnen 🙂 Pär Hanssons framfart i TV studion, Damlandslagets EM kval, Premier Leagues premiäromgång och mycket mycket annat ! Målvaktskanalen · 32 Man kan [...]

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*