Följ med på Joe Harts första dag med Spurs

Premier League

Shrewsbury sonen med 75 landskamper för England skrev i dagarna på för Tottenham Hotspurs och 33åringen Joe Hart är minst sagt laddad inför sin nya utmaning:

“No getting away from it, it’s been a difficult couple of years for me personally on the football field, but I feel I’ve got so much to give, I feel like I’ve got a lot of quality, a lot in the bank, but not much game time recently.

“I can only look at things positively. I’m ready to go. I feel like I’m starting again, and I quite enjoy that feeling. My body is certainly ready for me to start again. I’m ready to push and ready to get back to levels. I love the idea of European football, two games a week… it all excites me.”säger Hart till Tottenhams hemsida.


Häng med på Joe Harts första träning och intervju med Spurs här nedan.


Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*