Handanovic inför Europa Finalen: En seger kan bli ett startskott till en ny storhetstid för Inter

Europa League Final

Samir Handanovic anslöt till Inter ifrån Udinese i 2012 och på dom åtta åren så har den idag 36 åriga Slovenen troligtvis inte spelat en viktigare match än den ikväll, Europa League finalen i Köln mot Sevilla !

Se här vad Samir sa på presskonferencen inför finalen:

Avspark 21.00 ikväll, matchen sänds på Dplay i Sverige.

 

///John

 

SENASTE NYTT

Nytt podcastavsnitt ute nu ! Avsnitt 32

Målvaktskanalen Podcast är tillbaka och vi snackar återigen om dagsaktuella målvaktsbaserade ämnen 🙂 Pär Hanssons framfart i TV studion, Damlandslagets EM kval, Premier Leagues premiäromgång och mycket mycket annat ! Målvaktskanalen · 32 Man kan [...]

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*